Όροι και Προϋποθέσεις

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Όροι και Προϋποθέσεις


Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

– Τι θα κάνουμε με τα στοιχεία σας;

Όταν αγοράζετε κάτι από το κατάστημά μας, ως μέρος της διαδικασίας αγοράς και πώλησης, συλλέγουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Κατά την περιήγησή σας στο κατάστημά μας, μπορούμε επίσης να λαμβάνουμε αυτόματα τη διεύθυνση του υπολογιστή σας στο πρωτόκολλο του Ίντερνετ (ΙΡ), προκειμένου να μας δώσετε πληροφορίες που μας βοηθά να μάθουμε για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα.
Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εάν υπάρχει). Με την άδειά σας, μπορούμε να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το κατάστημά μας, τα νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις

– Συναίνεση

Πώς θα αποκτήσετε τη συγκατάθεσή μου;
Όταν μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες για να ολοκληρώσουμε μια συναλλαγή, όταν βεβαιώνετε την πιστωτική σας κάρτα η κάνετε μια παραγγελία, θα σημαίνει ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την συλλογή και χρήση των στοιχείων αυτών μόνο για το συγκεκριμένο λόγο.
Αν ζητάμε τα προσωπικά σας στοιχεία για ένα δευτερεύον λόγο, όπως το μάρκετινγκ, είτε θα σας ρωτήσουμε ευθέως για να εκφράσετε τη συγκατάθεσή σας, ή να σας δώσουμε την ευκαιρία να πείτε όχι.

Πώς μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου;
Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη συνέχιση της συλλογής, χρήση ή αποκάλυψη των πληροφοριών σας, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@sieviete.gr

– Αποκάλυψη

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, αν είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να το πράξουμε ή αν παραβιάζουν τους Όρους της Υπηρεσίας μας.

 

-Πληρωμή
Τα δεδομένα συναλλαγή αγοράς σας αποθηκεύονται μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής την αγορά σας. Μετά από αυτό οι πληροφορίες της συναλλαγής αγοράς σας διαγράφεται.
Όλες οι πύλες άμεσων πληρωμών τηρούν τα πρότυπα που ορίζονται από PCI-DSS από το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας PCI, η οποία είναι μια κοινή προσπάθεια των εμπορικών σημάτων όπως η Visa, MasterCard, American Express και Discover.

– ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, παίρνουμε λογικές προφυλάξεις και ακολουθούμε τη βιομηχανία των βέλτιστων πρακτικών για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξουν περιστατικά όπως κατάχρηση, πρόσβαση, αποκάλυψη, αλλοίωση ή καταστροφή.

– Αλλαγές στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή, γι ‘αυτό παρακαλώ να αναθεωρείται συχνά. Αλλαγές και διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Αν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτή την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε ότι έχει ενημερωθεί, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε, και κάτω από ποιες συνθήκες.
Αν το κατάστημά μας έχει αποκτηθεί ή συγχωνευθεί με άλλη εταιρεία, οι πληροφορίες σας μπορεί να μεταφερθούν στους νέους ιδιοκτήτες, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να πωλούν τα προϊόντα μας.

-Ερωτήσεις και επικοινωνία

Αν θα θέλατε να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για σας, ή απλώς θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
info@sieviete.gr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.