Όροι και Προϋποθέσεις


Όροι Χρήσης

Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί από την Sieviete. Σε όλη την περιοχή, οι όροι «εμείς», «εμάς» και «μας» αναφέρεται στο Sieviete. Το Sieviete προσφέρει αυτό το δικτυακό τόπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που διατίθενται από αυτό το site για τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση της αποδοχής σας όλων των όρων, των προϋποθέσεων, τις πολιτικές και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται εδώ.
Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και / ή την αγορά κάτι από εμάς, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και των πολιτικών που αναφέρονται στο παρόν. Αυτοί οι Όροι της Υπηρεσίας ισχύουν για όλους τους χρήστες του site.
Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης προσεκτικά πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία.
Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων της Υπηρεσίας δημοσιεύοντας ενημερώσεις στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή πρόσβαση στην ιστοσελίδα μετά την καταχώριση των όποιων αλλαγών αποτελεί αποδοχή των αλλαγών αυτών.

– Online Store
Συμφωνώντας σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον άνω των 18 χρονών.
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, ούτε μπορείτε να παραβιάζετε τους νόμους της δικαιοδοσίας σας (που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας).
Η παράβαση ή παραβίαση οποιουδήποτε από τους Όρους, θα οδηγήσει σε άμεσο τερματισμό των υπηρεσιών μας.

– Γενικοί όροι
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή.
Καταλαβαίνετε ότι το περιεχόμενό σας (μη συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας), μπορούν να μεταβιβάζονται χωρίς κρυπτογράφηση και περιλαμβάνετε
(1) μετάδοση σε διάφορα δίκτυα και
(2) αλλαγές στη συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις της σύνδεσης δικτύων ή συσκευών.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας είναι πάντα κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.
Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, αντιγράψετε, μεταπωλήσετε ή να εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, η χρήση της Υπηρεσίας, ή την πρόσβαση στην Υπηρεσία ή οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας στο δικτυακό τόπο μέσω του οποίου παρέχεται η υπηρεσία, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια από εμάς .

– Τροποποιήσεις στην υπηρεσία και τιμές
Οι τιμές για τα προϊόντα μας μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε τμήμα ή περιεχόμενο αυτής) χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή.
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη προς εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο για τυχόν τροποποίηση, μεταβολή της τιμής, αναστολή ή διακοπή των Υπηρεσιών.

– Προϊόντα και υπηρεσίες
Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας. Αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που μπορεί να έχουν περιορισμένες ποσότητες και υπόκεινται σε απόφαση επιστροφής ή ανταλλαγής μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών.
Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του μόνιτορ του υπολογιστή σας από οποιοδήποτε χρώμα θα είναι ακριβής.

– Ακρίβεια των λογαριασμών και τα στοιχεία του λογαριασμού
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία σας σε εμάς. Μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράζονται ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Οι περιορισμοί αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες από ή υπό τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα, και / ή εντολές που χρησιμοποιούν την διεύθυνση αποστολής. Σε περίπτωση που κάνετε μια αλλαγή ή ακυρώσετε μια παραγγελία, εμείς μπορεί να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε, επικοινωνώντας με το e-mail και / ή τη διεύθυνση χρέωσης / αριθμός τηλεφώνου που παρέχεται κατά τη στιγμή που έγινε η παραγγελία .
Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών μας.

– Σφάλματα, ανακρίβειες και παραλείψεις
Μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή στην Υπηρεσία που περιέχει τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με τις περιγραφές των προϊόντων, την τιμολόγηση, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, τα τέλη μεταφοράς, τους χρόνους διέλευσης και τη διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε τις πληροφορίες ή να ακυρώσουμε παραγγελίες, αν οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα είναι ανακριβή οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (αφού έχετε υποβάλει την παραγγελία σας) .

– Απαγορευμένες χρήσεις
Εκτός από τις άλλες απαγορεύσεις, όπως ορίζεται στους Όρους της Υπηρεσίας, που απαγορεύεται από τη χρήση του site ή το περιεχόμενό της:
(1) για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό
(2) να ζητήσει και άλλους να εκτελέσουν ή να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε παράνομες πράξεις
(3) να παραβιάζει το διεθνές, ομοσπονδιακό, επαρχιακό ή κρατικό κανονισμό, τους κανόνες, τους νόμους, ή τοπικές διατάξεις
(4) για την καταπάτηση που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων
(5) να παρενοχλούν, εξύβριση, προσβολή, βλάβη, συκοφαντία, δυσφήμιση, εκφοβισμός ή διακρίσεις με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την εθνικότητα, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, ή αναπηρία
(6) να υποβάλει ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες
(7) να ανεβάσετε ή να μεταδώσετε ιούς ή οποιοδήποτε άλλο τύπο κακόβουλου κώδικα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας, άλλες ιστοσελίδες, ή το Internet
(8) να συλλέγει ή να παρακολουθεί τις προσωπικές πληροφορίες των άλλων.
Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης ιστοσελίδας για την παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

– Αλλαγές στους όρους της υπηρεσίας
Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα.
Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων της Υπηρεσίας δημοσιεύοντας ενημερώσεις για τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχής χρήση ή πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας ή την Υπηρεσία μας συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

– Στοιχεία επικοινωνίας
Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μπορείτε να μας επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@sieviete.gr